BARISTA WORKSHOP

Je hebt een espresso-apparaat of je denkt erover na om er een aan te schaffen. Het is kostbare investering dus je wilt er ook de lekkerste koffie uit halen. Maar hoe doe je dat nu precies?

In deze koffie workshop komen alle basisvaardigheden aan bod, zodat jij thuis de lekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato bereidt. We werken met de espressomachine van KOFFIEENT.

Heb je zelf nog geen espresso machine maar ben je wel van plan om er één aan te schaffen volg dan eerst deze koffieworkshop en maak daarna je keuze. Je trainer kan je hierbij ook adviseren.

Ben jij thuis niet de barista maar ben jij wel de koffieliefhebber, geef de workshop dan cadeau.

De workshop duurt 2 uur en kost €50,- per persoon. Een groep bestaat minimaal uit 2 en maximaal uit 6 personen. Na afloop ontvang je een goodiebag en een handout over de training.

EVA MEIJER

In 2014 is mijn koffie avontuur begonnen en heb ik mij laten opleiden tot gecertificeerd barista. Sindsdien brand ik koffies en geef ik trainingen aan koffiebar medewerkers, (restaurant) ondernemers en particulieren. Graag deel ik met jou het verhaal achter koffie, maar ook de smaak combinaties en natuurlijk de bereiding.