OVER ONS

Welkom in de wereld van KOFFIEENT.
In het Zeeuwse Zierikzee is sinds 2014 de winkel KOFFIEENT gevestigd. In onze winkel staan twee waarden centraal; producten van goede kwaliteit en de wens van de klant. Graag zoeken we samen met u in ons ruime assortiment van koffie, thee, heerlijke lekkernijen, koffiemachines, diverse accessoires en streekproducten op wat bij uw persoonlijke wensen past.

Een goed gesprek met een vriend of vriendin? Even bijkletsen met uw vader of moeder? Of wilt u gewoon ervaren welke heerlijke smaken wij u kunnen aanbieden? Dan verwelkomen wij u graag in onze schenkerij. Hier kunt u genieten van onze heerlijke koffie variaties of ons uitgebreide thee assortiment.

MAUD MEIJER

Geur en smaak komen bij theeën samen, samen met u ga ik op zoek naar de thee die het beste bij uw wensen past. Door uw zintuigen te prikkelen achterhaal ik uw voorkeur en op basis hiervan adviseer ik de thee die bij u past.

ARNOUD MEIJER

Wilt u advies op het gebied van koffie? Dan kan ik u adviseren over de verschillende smaken koffie, eventueel in combinatie met een koffiemachine die bij u past. Door mijn jarenlange ervaring in de koffiebranche en mijn klantgerichtheid kunnen we samen tot de perfecte combinatie komen.