KOFFIE

Nederlanders staan er om bekend koffie te drinken. Gemiddeld drinken wij iets meer dan 3 koppen koffie per dag, hiermee is koffie de meest gedronken drank in Nederland. Op basis van onze ervaring blijkt dat meer mensen op zoek zijn naar een kwalitatief goede koffie. Graag helpen wij u met het zoeken van de koffie die bij uw wensen past.

Het grootste deel van onze klanten drinkt al vele jaren koffie, maar heeft nog nooit stilgestaan bij de smaak van koffie. Houdt u van een erg bittere koffie, of toch een iets mildere? Wenst u de koffie te drinken in de vorm van een ‘normale’ koffie, espresso, of drinkt u liever cappuccino? Wij zoeken samen met u naar de koffiebonen die het beste bij u passen. Hierbij staan uw wensen centraal. Heeft u geen koffie machine? Dit is geen enkel probleem, wij kunnen de bonen voor u geheel gratis in de winkel malen.

Ons koffie assortiment bevat alleen bonen van de hoogste kwaliteit. Door de bonen op een speciale manier te branden wordt de optimale smaak bereikt. Daarnaast zorgt de uitstekende kwaliteit er voor dat uw bonen niet vet zijn. De bonen laten daarom minder aanslag achter in uw machine, waardoor de machine langer mee zal gaan.

Naast het uitgebreide koffiebonen assortiment heeft Zeeland een speciaal plekje in onze winkel. Speciaal voor u kunnen wij koffie aanbieden die voor u in Zeeland is gebrand, door een echte Zeeuw! De arabica bonen worden na het branden direct bij ons geleverd, verser kan niet! De koffie is in een milde als sterke variant beschikbaar.