THEE

Hoewel Nederland een écht koffie land is, is thee ook niet weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Van theebladeren wordt al duizenden jaren genoten, over de hele wereld. Zo ook in Nederland. Bij KoffieEnT verwelkomen we u graag om u te adviseren over welke thee soort het beste bij u past.

Thee is er in veel verschillende soorten en maten. Van de wereldberoemde Earl Grey tot een Darjeeling. Houdt u van een frisse fruitige thee, of gaat uw voorkeur uit naar kruidige thee? Afhankelijk van uw eigen wensen en keuzes kunnen wij u adviseren over de thee die het beste bij u past.

Met onze speciale t-Sacs komt de verse thee zo goed mogelijk tot zijn recht. Dit komt omdat de thee meer ruimte heeft om zich te ontvouwen dan in een theefilter, thee-ei of -netje. Hierdoor wordt de volle aroma van de thee tot het optimale benut.

Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. De verse theeën die wij voeren hebben grotere bladeren dan de gemiddelde thee die u in de reguliere winkels vindt. Ondanks de betere geur die hierdoor van de thee komt, zorgt dit ook voor een betere smaak van uw thee.