Verzenden en Retourneren

VERZENDKOSTEN

Voor verzendingen binnen Nederland gelden verschillende verzend- en handelingskosten.

0 – 10 KG € 7,25 inclusief BTW.

10 – 23 KG €13,50 inclusief BTW.

23 – 46 KG €27,00 inclusief BTW.

Levertijden

In samenwerking met PostNL proberen wij uw bestelling binnen 2-5 werkdagen bij u bezorgd te hebben.

Bestelling zelf afhalen

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling in de winkel af te halen. Dit is mogelijk binnen drie werkdagen, mits het product op voorraad is.

Afhaaladres:

Knock on Wood
Nieuwe Bogerdstraat 27
4301 CV Zierikzee

Retourneren:

Voor elke order geldt een herroepingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product door of namens de geadresseerde.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Gemalen koffie kunnen wij helaas niet retournemen. Machines dienen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

KOFFIEENT vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door KOFFIEENT in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij KOFFIEENT aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen. KOFFIEENT gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Een product retourneren doet u aan: 

Koffie en T
Zuiddijk 20
4317 NC Noordgouwe

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wij raden je aan om machines en kostbare artikelen verzekerd retour te sturen.

Retourvoorwaarden in het kort

1. U heeft het recht van retour om producten binnen 14 dagen te retourneren, zonder opgave van reden.

2. Goederen die retour gestuurd worden dienen compleet, onbeschadigd en in originele verpakking aangeleverd te worden.

3. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Bewaar uw bewijs van de postbezorging daarom ook goed. Aangetekend retourneren wordt aanbevolen.

4. Alleen volledig ingevulde retourformulieren worden in behandeling genomen.

Retouradres:

Koffie en T
Zuiddijk 20
4317 NC Noordgouwe

Gelieve vooraf telefonisch contact op te nemen of de producten aanwezig zijn. Hiervoor dient u het zelfde retourformulier in te vullen.

Afhandeling

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen gaan wij over tot verwerking. De retourafhandeling doen wij binnen 14 dagen, nadat wij uw retourzending hebben ontvangen. Afhankelijk van de reden om een product retour te sturen, kan deze bestaan uit:

1. Een vervangend exemplaar toezenden;

2. Het factuurbedrag terugstorten

Download hier het herroepingsformulier.